Over ons

Stukadoorsbedrijf van der Vlist heeft al ruim 25 jaar ervaring in het vak. Het bedrijf bestaat sinds 2007 en is gevestigd in Woerden. De twee kenwaarden van dit bedrijf zijn kwaliteit en loyaliteit. Daarnaast wordt er altijd naar uit gestreefd om het werk op te leveren binnen de afgesproken datum.

25 jaar ervaring

%

100% tevredenheidsgarantie

Binnen 48 uur een offerte

Wij streven er altijd naar uit om binnen 48 uur een offerte op te sturen. Wanneer het formulier is ingevuld wordt de offerte gemaakt op uw schatting. Wilt u een precieze offerte? Dan komt Stukadoorsbedrijf van der Vlist graag bij u langs om alles te bekijken en op te meten.

Top (en snel). Aanrader.

Weistra

Net werk en goede service!

van den Wijngaard

Konstant is altijd goed bereikbaar, komt afspraken na en levert super mooi werk. Ik heb een oud huis dus de ondergrond voor het stucen van het plafond was lastig en gaf een probleem, dat hij binnen 2 dagen kwam oplossen zonder extra kosten. Ik zou hem zeer zeker aanbevelen voor uw stucadoorsklus! Van Den Heuvel

Vakman! Vriendelijk, betrouwbaar en werkt netjes. Kan ik aanraden! Familie van Vliet

Zeer netjes en schoon gewerkt, mooi resultaat van plafond en wanden.

de Goey

Levert netjes werk af, komt zijn afspraken na en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding! Familie Van Raalte

Goh, zelden zo piek fijn werk gezien! Konstant was ruim op tijd aanwezig, zeer vriendelijk en  professioneel. Mijn partner en ik zijn lang op zoek geweest naar een echte vakman en die hebben we bij deze gevonden. Hartstikke bedankt voor alles! Dikke pluim, Familie de Rooij.

Familie van Rooij

Komt afspraken na, werkt netjes en denkt mee! Bedankt!

M. van de Lagemaat

Konstant communiceert helder en levert volgens afspraak en binnen de afgesproken termijn goed werk af. Hij is betrouwbaar, denkt mee, werkt netjes en ruimt alles weer keurig op. Een echte vakman. Ik zou hem zeker een volgende keer weer benaderen voor een klus en aanbevelen bij anderen. Familie Janssen

We zijn zeer tevreden over het resultaat, wij hadden ons verbouwplan aangepast, hierdoor werd het aan te brengen stucwerk verdubbeld, in goed overleg is de planning aangepast. Zeer correct in de naleving van de afspraken en kwaliteit. Aanrader om te onthouden.

Familie v/d Wel

Bij Stukadoorsbedrijf van der Vlist geldt er altijd een 100% tevredenheidsgarantie. De klant staat centraal en de opdracht zal pas opgeleverd worden als de klant volledig tevreden is. Om alle werkzaamheden te bekijken kunt u kijken op de diensten pagina.

Vrijblijvend een offerte?

Dit kunt u hieronder direct aanvragen.
Offerte